Гарячі тури в Італію

Обираємо незабутні тури: Італія розкриває обійми!

Мальовнича, вражаюча, несподівана та надзвичайно приваблива Італія — мрія шкіряного туриста! Тут треба побувати хоча б один раз у житті, а ще краще — відвідати цю країну кілька разів, щоразу відкриваючи її по-новому. Численні гості їдуть до Італії насолодитися унікальною комбінацією місцевої культури, історії, кухні, природи та мистецтва. І справді, тут є все: багата історична та архітектурна спадщина, фантастична природа з морями, озерами, горами та долинами та неймовірно смачна автентична кухня. Тож якщо ви шукаєте найбільш яскраві, насичені естетичними та гастрономічними враженнями тури, Італія чекає на вас! А привітні й досвідчені працівники нашої туристичної агенції «ОГО ТУР» з радістю організують вашу поїздку до цієї розкішної країни.

 

Міст “Ріальто” Венеція!

 

Тури до Італії на море: який курорт обрати?

Значна частина Італії розташована біля Середземного моря, яке відоме своєю хрустальною водою та мальовничими краєвидами. Різні частини цього моря мають різні назва: північно-західне побережжя країни омивається Лігурійським морем, південно-західне — Тірренським, навколо підошви італійського «черевичка» плескається Іонічне, а на сході — Адріатичне море. Звісно, ​​така протяжна берегова лінія робить країну найпопулярнішим напрямком для любителів пляжного відпочинку! Саме тому величезною популярністю користуються саме тури до Італії на морі.

Серед усього розмаїття морських курортів Італії можна і розгубитися, адже кожен з них особливий і пропонує різні пляжі, розваги та сервіс. Щоб обрати найкращий італійський курорт для свого відпустки, варто визначитися з тим, чого саме ви від неї очікуєте. Адже одні туристи бажають поєднати гламурний відпочинок з насиченою екскурсійною програмою, тож їм підійдуть Амальфітанське побережжя чи острів Капрі. А інші (наприклад, сім’ї з дітками), налаштовані лише на комфорт і теплий пісочок з пологим заходом у воду. Таким туристам варто бронювати путівки до Італії на курорти Лідо-ді-Єзоло чи Ріміні. Відпочинок в Італії може бути різним, і це потрібно враховувати перед плануванням подорожі. Але хвилюватися не варто! Виходячи з ваших потреб та запитів, наші менеджери допоможуть підібрати оптимальний італійський тур для вас та вашої батьківщини.

 

Романтичні вечори  у Італії – “Чинкве Терре”

 

Які в Італії пляжі

Італія славиться своїм чудовим узбережжям, починаючи від мальовничих скелястих бухт і закінчуючи багатокілометровими просторами піщаних пляжних курортів. Тут знайдеться місце для всіх, а влітку море навіть стає своєрідною Меккою! Але найбільший сюрприз для відвідувачів полягає в тому, що італійські пляжі здебільшого платні. Туристам дуже важко отримати доступ до моря, не сплативши за вхідний квиток. Якщо ж ви не хочете орендувати шезлонги, парасольки та місце на піску, доведеться шукати безкоштовний пляж. Їх тут також багато, але зважте, що в таких місцях може не бути інфраструктури, що не дуже зручно.

 

Якщо вас цікавить Італія, море, відпочинок зі всіма зручностями, будьте готові платити за комфорт. Приморські готелі часто мають приватний пляж, іноді через дорогу. Буває також, що власники готелів можуть мати домовленості з місцевими приватними пляжами. Зауважте: навіть якщо ви гість готелю, від вас все одно можуть чекати доплат за пляжні зручності. Такі моменти варто уточнити заздалегідь, щоб не виникало непорозумінь.

 

Незабутні враження з Тропеа!

 

Що цікавого пропонує Італія: туризм у країні

Туризм в Італії — це величезна галузь, яка щороку приваблює мільйони відвідувачів з усього світу. Тут точно буде чим зайнятися, крім відпочинку на пляжі! Вибирайте на свій смак:

  • Культурний туризм. Італія відома своєю багатою історією та культурою, яка приваблює туристів до таких міст як Рим, Флоренція, Венеція, Мілан, Неаполь та інші. Тут можна відвідати музеї, храми, палаци, фортеці, а також подивитись на шедеврі світового мистецтва, наприклад, біля Сикстинської каплиці. Перебуваючи на відпочинку, ви можете замовити найцікавіші екскурсії в Італії або відвідати цікаві локації самостійно.

 

  • Гастрономічний туризм. Італійська кухня відома на весь світ, адже ви просто не могли не чути про піцу, пасту, джелато та багато інших смаколиків! Туристи можуть насолоджуватися автентичними італійськими стравами у ресторанах, кафе та на традиційних гастрономічних фестивалях.

 

  • Природний туризм Італія вражає різноманітністю своєї природи. Пейзажі тут справді неймовірні, від Альп на півночі та Апеннін біля центральної частини до прекрасних берегів Адріатичного, Іонічного, Тірренського та Лігурійського морів. У країні можна знайти гірські курорти для катання на лижах, парки для піших прогулянок, острівні курорти для відпочинку на пляжі та багато іншого. Італія, туризм та споглядання фантастично гарної природи — це найкращий спосіб відновити власні сили!

 

  • Шопінг. Деякі міста Італії, зокрема Мілан, відомі своїми величезними магазинами, де можна придбати високоякісний одяг, взуття, прикраси та інші товари. Це просто рай для шопоголіків!

 

  • Архітектурний туризм. Італія має багато архітектурних шедеврів, серед яких всесвітньо відомі Колізей, Пізанська вежа, собор Святого Петра у Ватикані, Пантеон та багато інших.

Всі ці аспекти роблять Італію одним із найпопулярніших туристичних напрямків у світі!

 

Як замовити тур до Італії

Якщо ви давно мрієте побувати в Італії та на повні груди вдихнути неповторне середземноморське повітря, радимо не відкладати подорож на невизначений час. Ця країна справді варта того, що її відвідати, а спогади про подорож до Італії зігріватимуть вас усю життя. Тож дозвольте собі відпочинок, якого ви заслужили!

Цікавити тур до Італії, ціна подорожі? Менеджери туристичної агенції «ОГО ТУР» допоможуть з вибором курорту, підкажуть найцікавіші місця для відвідування та візьмуть на собі всі організаційні питання. Ми постійно відстежуємо найкращі ціни та пропозиції, тому знаємо, як можна спіймати вигідні гарячі тури до Італії. Наші туристи завжди дякують нам за тури, в яких оптимально поєднуються ціна та якість!

 

Чекаємо на вас у «ОГО ТУР»!